[ Kvaliteta in strokovnost ]

Visoka inženirska merila

Ves čas iščemo nove metode in sprejemamo sodobne ideje, ki se pojavljajo na področju gradbeništva in širše. 

[ profesionalen odnos ]

O nas

Smo leta 2003 ustanovljeno podjetje, ki se lahko v svojem obdobju delovanja pohvali s številnimi uspešno izpeljanimi projekti na področju projektnega vodenja, gradbenega nadzora, projektiranja na področju gradbenih konstrukcij ter nizkih gradenj, energetskih sanacij, svetovalnega inženiringa in BIM-a. Visoka kvaliteta ter strokovnost naših storitev sta vrednoti, ki predstavljata glavno vodilo v našem podjetju, kar pričakujemo tudi od naših partnerjev. Naše delo temelji na visokih inženirskih merilih, tako ves čas sledimo sodobnim trendom stroke, slednje pa nato s pridom implementiramo v naš delovni proces. Iščemo nove metode in sprejemamo sodobne ideje, ki se pojavljajo na področju gradbeništva in širše. Menimo, da je za dobro sodelovanje potrebna predvsem velika mera prilagodljivosti ter korekten in profesionalen odnos do naših partnerjev in strank.

[ +]
Realiziranih projektov

V svoji 20 letni zgodovini obstoja smo realizirali najrazličnejše projekte. Prav vsakemu izmed njih smo se 100% posvetili na kar smo še posebej ponosni.

[ ]
Projektov v izgradnji

V fazi izgradnje nudimo popolno podporo investitorju/naročniku – od vodenja projekta in izdelave ocen investicij do projektantskega in gradbenega nadzora pri gradnji.

[ ]
Projektov v načrtovanju

V našem podjetju se zavedamo, da so projekti v načrtovanju za nas prioritetnega pomena. S celostnim pristopom k načrtovanju s pomočjo procesa BIM so prav vsi projekti v načrtovanju deležni strokovne, podrobne in celovite obravnave.

[ Od idejne zasnove do uporabnega dovoljenja ]

Vodenje projekta

Na nas se lahko obrnete že v fazi oblikovanja svoje ideje o graditvi objekta. Ponudimo Vam vse na enem mestu.  Pomagali vam bomo razvijati Vaše ideje ter Vas bomo pripeljali skozi vse faze Vašega gradbenega projekta, od idejnih zasnov do uporabnega dovoljenja objekta. Vodenje gradbenih investicijskih projektov v fazi priprave na izvedbo in v fazi izvedbe same je ključnega pomena za uspešnost gradbenega projekta. Za vodenje projektov je potrebno, poleg strokovnega znanja in izkušenj s področja gradbeništva, tudi dobro poznavanje področja planiranja, organizacije, financ, zakonodaje ter različnih upravnih postopkov.

[ Strokovnost ]

Gradbeni nadzor in svetovalni inženiring

Strokovni nadzor nad gradnjo je ena najpomembnejših faz gradbenega projekta. Z neustreznim nadzorom se lahko gradnja zelo podraži, prav tako pa praviloma prihaja do neustreznih rešitev, s katerimi so nato povezane kasnejše reklamacije ter nepotrebni stroški med samo gradnjo in po njej. Za Vas tako kvalitetno in strokovno opravimo storitev strokovnega nadzora nad gradnjo.

Obrnite se na nas v katerikoli fazi Vašega gradbenega projekta

Naše podjetje ima močno mrežo delovanja v lokalnem in pa tudi širšem poslovnem okolju. Naše reference in uspešno izpeljani projekti ter predvsem močne vezi z zadovoljnimi renomiranimi poslovnimi partnerji dokazujejo kvaliteto naših storitev. Na nas se obrnite v katerikoli fazi Vašega gradbenega projekta. V začetnih fazah, ko se odločate ali boste realizirali Vaš projekt, v fazi priprave projektne dokumentacije, tako v fazi pridobivanja gradbenega dovoljenja, pripravljanja razpisne dokumentacije, iskanja ustreznih izvajalcev kot tudi v fazi priprave projektov za izvedbo ali projektov izvedenih del. Vključite nas lahko med samo gradnjo, če potrebujete strokovni nadzor ali kvalitetnega izvajalca. Obrnite se nas in skupaj bomo poiskali kvalitetno in najprimernejšo rešitev, ki bo ustrezala Vašim potrebam.

[ Močne vezi, uspešno delo ]

Sodelujemo z

[ Strokovnost in izkušnje ]

Naši strokovnjaki

Urh Klevže
[ Direktor ]
Peter Klevže
[ Ustanovitelj ]
Iza Miložič
[ Prokurist ]
Vasja Očko
[ Vodja projektne pisarne ]
Gregor Trlep
[ Vodilni projektant / statik ]
Darko Tešič

Darko Tešič

[ Nadzor / Energetske sanacije ]
[ +]
zadovoljnih naročnikov
[ +]
let izkušenj
[ +]
nagrad
[ +]
strokovnjakov