Peter Klevže
Peter Klevže
Univerzitetni diplomirani inženir gradbeništva, IZS G-0384
Direktor

Peter Klevže je univerzitetni diplomirani inženir gradbeništva z dolgoletnimi izkušnjami na področju gradbeništva. Diplomiral je z odliko na Fakulteti za gradbeništvo Univerze v Mariboru. Leta 2003 se je odločil za samostojno poslovno pot in ustanovil gradbeno-inženirsko podjetje, Štajerski Inženiring d.o.o., katerega danes krasi predvsem visoka stopnja strokovnosti ter izjemna poslovna etika.

V času svoje dolgoletne inženirske kariere se lahko pohvali s številnimi strokovnimi ter poslovnimi uspehi:

 • direktor tehnično komercialnega sektorja v podjetju Stavbar TOZD IGM Hoče
 • pomočnik tehničnega direktorja v Stavbar TOZD IGM Hoče
 • direktor gradnje v podjetju JINBROS – DELBA J.V. v Turčiji, kjer je kot odgovorni vodja gradbišča uspešno izpeljal gradnjo megaprojekta hotelskega kompleksa Hilton (leta 1988 – 2000)
 • direktor podjetja STAVBAR IGM d.d. (leta 1993 – 2003)
 • direktor podjetja PRISTAN d.o.o.
 • direktor podjetja SONČNI DOM d.o.o.

Pred delovanjem v lastnem podjetju je nastopal kot odgovorni vodja gradbišča:

 • Hilton hotel Mersin (Turčija)
 • Objekt Citypark Ljubljana
 • NC Europark Maribor
 • Razširitev tribun in poslovnih prostorov – Ljudski vrt
 • Dom upokojencev Tezno
 • Dom upokojencev Pobrežje
 • Kopališče Pristan
 • Desnoobrežni kolektor
 • Primarni vodovod in črpališče Dobrovci
 • Kanalizacija Studenci
 • Kanalizacija Ptujska AC Slivnica-Pesnica
 • AC Slivnica-Ptujska kanalizacija Polanski potok
 • Kolektor Slov. Bistrica in kanalizacija iti. faza
 • Kanalizacijski kolektor Pekre-Limbuš-Studenci
 • City Maribor

V času delovanja v lastnem podjetju pa le tega zastopa kot odgovorni nadzornik, odgovorni vodja projektov ter odgovorni projektant.

Več o tem

Peter je velik ljubitelj narave in športa, tako je kot podpredsednik teniškega kluba Hoče aktivno dejaven v lokalnem teniškem klubu, kjer najraje preživlja svoj prosti čas ali pa uživa v v dolgih sprehodih s svojo ženo, vnukom Jašem ter psičkoma Carlosom in Lejlo.


Iza Klevže
Iza Miložič
Univerzitetna diplomirana pravnica
Vodja pravne službe, prokurist

Iza je univerzitetna diplomirana pravnica, ki je uspešno zaključila univerzitetni študij prava na Pravni fakulteti Univerze v Mariboru. V podjetju pokriva predvsem področje upravnih postopkov ter prava, področje javnih razpisov, komunikacijo s strankami in investitorji ter upravnimi službami in je nepogrešljiv člen naše ekipe. Iza je prav tako uspešno opravila licenco za nepremičninsko posrednico.

V prostem času vodi aerobiko, saj je inštruktorica skupinskih vadb in hkrati predsednica športnega društva. Obožuje tek, njen cilj je preteči 42 km. Prav tako je ponosna mama dveh otrok.


Mojca Klevže
Mojca Klevže
Računovodja
Vodja finančne službe

Mojca Klevže je v podjetju dejavna že od samega začetka. Kot vodja finančne službe v celoti pokriva področje finančnega sektorja.

Mojca je velika ljubiteljica športa, najraje pa se sprehaja s svojima kužkoma Carlosom in Lejlo.


Vasja Očko
Vasja Očko
Magister inženir gradbeništva
Vodja pisarne

Vasja je mlad magister inženir gradbeništva, 2. bolonjske stopnje, Fakultete za gradbeništvo, Univerze v Mariboru. V podjetju se ukvarja z vodenjem projektov ter pripravo tehnične dokumentacije.

Tudi Vasja je velik ljubitelj športa, predvsem ekstremnih športov.


Mitja Beber
Mitja Beber
Diplomirani inženir gradbeništva
Samostojni konstrukter

Mitja je mlad univerzitetni diplomirani inženir gradbeništva, 1. bolonjske stopnje, Fakultete za gradbeništvo, Univerze v Mariboru. V podjetju se ukvarja z vodenjem projektov ter pripravo tehnične dokumentacije. Specializiran je za področje gradbenih konstrukcij.


Gregor Trlep
Gregor Trlep
Magister inženir gradbeništva
Projektant 1

Gregor je mlad magister inženir gradbeništva, 2. bolonjske stopnje, Fakultete za gradbeništvo, Univerze v Mariboru. V podjetju se ukvarja predvsem s pripravo načrtov gradbenih konstrukcij, prav tako pa nudi popolno podporo našim investitorjem in podizvajalcem.

Tudi Gregor je velik ljubitelj športa, v mladih letih se je aktivno ukvarjal z nogometom.


Darko Tešić
Darko Tešić
Magister inženir gradbeništva
Projektant 1

Darko je mlad magister inženir gradbeništva, 2. bolonjske stopnje, Fakultete za gradbeništvo, Univerze v Mariboru. V podjetju se ukvarja z vodenjem projektov ter pripravo tehnične dokumentacije.

V prostem času se rad ukvarja s športom.


Zlatan Alagič
Živa Hanžič
Magistrica inženirka gradbeništva
Strokovna sodelavka

Živa je po zaključenem dodiplomskem študiju gradbeništva na Fakulteti za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo na Univerzi v Mariboru, nadaljevala magistrski študij Resource Efficiency in Architecture and Planning na HafenCity University v Hamburgu. Ob uspešno zaključenem le-tem, se je pridružila kolektivu Šrajerskega inženiringa, kjer se ukvarja z energetskimi sanacijami, gradbeno fiziko, pripravo načrtov gradbenih konstrukcij in izdelavo projektne dokumentacije.


Zunanji sodelavci


Ljubo Hansel
Boris Kokol
Univerzitetni diplomirani inženir strojništva, IZS S-0262
PROKO+, d.o.o.
Z Borisom in njegovim podjetjem sodelujemo na področju strojnih inštalacij. Boris kot odgovorni projektant pripravlja načrte strojnih inštalacij.
Mitja Kovačič
Mitja Kovačič
Univerzitetni diplomirani inženir elektrotehnike, IZS E-1028
Pelen d.o.o.

Z Mitjem in njegovim podjetjem sodelujemo že od samega začetka. Skupaj smo uspešno izpeljali že številne najzahtevnejše projekte. Za nas pokriva področje projektiranja elektroinstalacij ter telekomunikacij, kjer deluje kot odgovorni projektant, prav tako pa na številnih projektih uspešno nastopa kot odgovorni nadzornik električnih instalacij.

Borut Paul
Aleksander Klemenc
Univerzitetni diplomirani inženir strojništva, IZS S-0972
Aleksander Klemenc, s.p.

Z Aleksandrom in njegovim podjetjem sodelujemo na področju strojnih inštalacij, predvsem nastopa kot odgovorni nadzornik.


Tesno sodelujemo z


birobiro
urbis
aktiva
pelen
ivd
iei
mbl
betonica
drava
inpro5
prokoplus
fg
terralike
pomgrad
geomass
ekosystem
imp3